és una empresa del Grup Cementos Molins | Veure la web del Grup

A PRECON, ens sentim orgullosos d'oferir als nostres clients les soluciones prefabricades en edificació industrialitzada més avançades i competitives, amb les quals sempre s'assoleixen els objectius de qualitat, execució i pressupost. Al llarg dels anys, hem adquirit una gran experiència que avui ens permet aportar aquest valor afegit als projectes en els quals treballem.

Estem contínuament invertint en noves tecnologies per romandre a l'avantguarda de la indústria, ja sigui amb les plantes i equipaments més moderns, amb l'alta capacitació de la nostra enginyeria, o amb les últimes eines de disseny i la innovació en materials.

Actualment, desenvolupem el 100% dels projectes mitjançant la tecnologia Building Information Modelling (BIM), que és un procés intel·ligent de generació i gestió del projecte i obra que abasta el disseny, l'execució i el servei de l'edifici, fiable i coordinat, millorant també la gestió de qualitat, prevenció de riscos i manteniment, dins d'un model 3D virtual que pot ser utilitzat durant el cicle de vida de l'edifici.

Veure projectes >

 

Residència de la tercera edat a Amposta
Residència de la tercera edat a Amposta
Construcció de la seu central d'Inditex a Arteixo
Construcció de la seu central d'Inditex a Arteixo